Minecraft Ejderha Modu! - Dragon Mounts 3

Dragon Mounts 3 Addon (1.19, 1.18) bir ejderhaya binmenizi ve gökyüzünde uçmanızı sağlar ya da ejderhanızı iyi bir yardımcınız yapmak için evcilleştirebilirsiniz.



KURULUM

VİDEOLU ANLATIM: https://youtu.be/csvdg5Lriv0

İNDİRME LİNKLERİ

1.19 İÇİN

Tam Sürüm: Tıkla!

Düşük Sürüm: Tıkla!

1.18 İÇİN

Tam Sürüm: Tıkla!

Düşük Sürüm: Tıkla!

❕Modun doğru bir şekilde çalışabilmesi için denemelerde (Tatil Oluşturucu Özellikleri, Özel Biyomlar, Yaklaşan İçerik Üreticisi Özellikleri, Beta API'ler, Molang Özellikleri) seçeneklerini AÇMAYI unutma!




Bu Eklentiyi kullanarak Hayatta Kalma Modundaysanız, bu Eklentinin yüklü olduğu bir dünya oluşturun ve ana dünyanın herhangi bir yerinde üretilecek olan Ejderha Yuvalarıyla karşılaşabilirsiniz.



Not: Aether'in yuvası yüksek havada üretilir, su ejderhalarının yuvası ve fırtına ejderhalarının yuvası okyanusta su yüzeyine yakın üretilir, ay ışığı ejderhalarının yuvası okyanusta gökyüzünün yüzeyinden belirli bir yükseklikte üretilir, güneş ışığı ejderhalarının yuvası çölde veya kumsalda üretilir, orman ejderhalarının yuvası ormanda üretilir, diğer ejderha yuvaları ana dünya karasının herhangi bir yerinde üretilir.


Ejderha Yuvasına girdikten sonra, bir blok ejderha yumurtası ve bazı hazine sandıkları (çoğunlukla üç tane) bulacaksınız.






Doğal olarak oluşturulan blok ejderha yumurtaları kendi başlarına çatlamazlar, bu da yumurtadan çıkmaya başlamak için ejderha yumurtalarına sağ tıklamanızı veya dokunmanızı gerektirir.

Yaratıcı moddaysanız, sohbete (/function give_blockegg) komutunu girerek tüm blok ejderha yumurtalarını hızlı bir şekilde alabilirsiniz.



Doğal olarak ejderhaların yumurtadan çıkması 40 dakika sürer süreyi kısaltmak için ender gözüyle besleyebilirsiniz.



Yumurtadan çıkan yavru ejderhanın doğal olarak büyümesi 4 saat sürer süreyi kısaltmak için Minecraft'taki Çiğ Morina Tropikal Balık veya Çiğ Somon Balığı ile besleyin.

Elmas makas ile evcilleştirdiğiniz ejderhalardan pul elde edebilirsiniz. (Moddaki zırhları ve ekipmanları yapmak için kullanılır.) Bunun için makas ile ejderhanın üzerine gelip sağ tıklayın veya butonu kullanın.



Yetişkin bir ejderhayı evcilleştirdikten sonra ona binebilir ve eyeri giydirtikten sonra yön tuşlarını kullanarak kontrol edebilirsiniz. Minecraft'taki at zırhını veya ejderha zırhlarını giydirerekte hasarlardan daha fazla koruyabilirsiniz. Ek olarak elinizde blaze çubuğu tutarak ejderhayı sürerken zıplama tuşuna basarsanız ejderhanın alev püskürtmesini sağlayabilirsiniz..




Ayrıca ejderha nefesi şişesini elinizde tutarken zıplarsanız ejderhanız ejderha nefesi püskürtmeye başlayacaktır.




Tüm ejderhalardan inmek için eğilmeniz yeterli olacaktır.





Daha yeni Daha eski