Minecraft Mario Modu! - V:1

Bu eklenti ile Minecraft dünyanızın içinde Super Mario dünyasını keşfedebilir, oyunda yaşayan karakterlerle etkileşim kurabilir, koopalara karşı savaşabilir, Mario gibi güçler elde edebilir ve Power UPS'ini kullanabilirsiniz.



KURULUM

VİDEOLU ANLATIM: https://youtu.be/csvdg5Lriv0

İNDİRME LİNKLERİ

İndir/Download:

Kaynak Paketi: Tıkla!

Davranış Paketi: Tıkla!

❕Modun doğru bir şekilde çalışabilmesi için vermiş olduğum (Kaynak Paketi, Davranış Paketi) iki linkide indirip kurmayı unutma! 


Minecraft dünyanız, etkileşim kurabileceğiniz birçok yeni yapı, yeni düşman ve yaratık bulacağınız Super Mario dünyasıyla otlakların yerini alacak yeni bir biyom ekleyecek.




KARAKURBAĞASI - TOAD

Güç UPS, bloklar ve nesneler için Jetonlarla değiş tokuş yapmanızı sağlayacak Kurbağalarla tanışabileceksiniz. Farklı tarzlardaki her Kurbağa size farklı kategoriler satacak: Kıyafetler/Görünümler, Güçlendirmeler, Bloklar, Borular ve Araçlar.




KOSTÜMLER VE DERİLER

Bir kurbağa (Toad) size madeni para karşılığında Mario ve Luigi takımları veya derileri satabilir, bir takım elbise veya deri kullanırken size Mario ve Luigi'nin zıplamayı artırmak gibi güçlerini verir, klasik Mario oyunlarındaki gibi sesler çıkarırsınız.




TANITIMI iZLE!







Daha yeni Daha eski