Pokemon Modu Minecraft

 Bu Eklenti, Minecraft Dünyanıza beş yeni Pokémon getiriyor. Onları evcilleştirebilir ve düşmanlarınıza karşı birlikte savaşabilirsiniz. Her birinin kendi yakın dövüş saldırısı ve menzilli saldırısı vardır, hangi saldırıyı kullanacaklarını otomatik olarak seçerler. Bu Paket tamamen hayatta kalma uyumludur çünkü hayatta kalma modunda her öğeyi ve poketopu üretebilirsiniz.

Pokemonlar

Eklediğim her Pokémon, Knursp adlı yeni bir Öğe ile evcilleştirilebilir. Ayrıca Pokémon'u bir leppa berry ve bir cornn berry ile üretebilir ve iyileştirebilirsiniz. Evcilleştirildikten sonra sizi takip edecekler ve vurduğunuz her çeteye ve size çarpan her çeteye saldıracaklar, bu yüzden hayatta kalma modunda çok faydalıdırlar.

 

Pikaçu

Eklediğim ilk Pokémon Pikachu, düşmana şimşek kuyruğuyla vurduğu ve bazı güzel parçacıklar yaptığı bir yakın dövüş saldırısı var. Ayrıca düşmanına şimşek çakabileceği menzilli bir saldırısı vardır. Hedef beş bloktan daha uzaktaysa, menzilli saldırısını kullanır, aksi takdirde yakın dövüş saldırısını kullanır.




eevee

İkinci Pokémon eevee'dir. Ayrıca bir yakın dövüş saldırısı ve çok güçlü bir menzilli saldırısı var çünkü yerden fırlayan ve düşmanına çarpan dev bir taş üretebilir.


Bulbasavur

Bulbasaur, düşmanına çok hızlı yaprak fırlattığı için çok güzel bir menzilli saldırı gerçekleştiriyor. Ayrıca güçlü bir yakın dövüş saldırısına sahiptir.


fışkırtma

Eklediğim bir sonraki Pokémon Squirtle, kafa vuruşuyla düşmanlarına zarar verebilir, ancak aynı zamanda su sıçratabilir. Ve o bir su Pokémonu olduğu için boğulamaz.


Piplup

Piplup, bir baloncuk ışını fırlatabilen ve aynı zamanda boğulamayan çok sevimli görünümlü bir Pokémon'dur.

TANITIM VİDEOSU


KURULUM
1. Linke gidin 5 saniye bekleyip linke git'e tıkla.
2. Karsına gelen sayfayı kapat.
3. Tekrar linke git'e tıkla ve indir.
4. Kaynakları .mcpack'i indirin.
5. Behaviors .mcpack'i indirin.
6. Bir dünya için paketleri uygulayın.
7. Dünya ayarlarından "deneysel oyunu" aktifleştirin.
8. Dünyayı oluşturun.

DESTEKLENEN SÜRÜMLER
1.19/1.18/1.18.30/1.18.20/1.17/1.17(BETA)/1.16.200/1.16

İNDİRME LİNKLERİ
UYARI
Eğer linki gecemediyseniz yada modu indiremediyseniz videolu anlatımdan yardım alabilirsiniz.
Daha yeni Daha eski